Yrittäjäyhteisö

Olemme yrittäjäyhteisö – eLean on siellä missä sinäkin! 

Olemme mukana tapahtumissa, tilaisuuksissa ja järjestämme teemakekkereitä yksityishenkilöille kuin yrityksille. Tulemme kotiisi, työpaikallesi tai minne ikinä keksitkin meidät kutsua ja tarve vaatii. Toteutamme erilaisia kursseja, tapahtumia, tyky-päiviä ja iltamia. Teemme yrityksille markkinointiprojekteja alusta loppuun saakka, promoamme yritystä ja sen tuotteita/palveluita uudella innovatiivisella tyylillä. Käytössäsi on vahvaa myynti- ja markkinointiosaamista. Haluatpa sitten meidät jokaisen käyttöösi tai yksittäisen henkilön, kysy vain, kaikki hoituu! Toimimme pääsääntöisesti Päijät-Hämeen alueella, mutta liikumme myös muillekin paikkakunnille. Palvelut tulevat nyt asiakkaan luokse, minne ja milloin haluat. Palvelumme on saatavilla todella helposti ja edullisesti. Voit tilata palveluita kotiin, juhlapaikalle, yritykseen tai tapahtumaan. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja oman alansa huippuammattilaisia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä.

Yhteistyöverkostossamme toimii myös kauneudenalan ammattilaisia, jotka tekevät yksityishenkilöille meikkauksia ja kampauksia sekä muita kampaamo-alan töitä. Lisäksi tiimimme toimii mukana erilaisissa tapahtumissa. Olemme olleet mukana jo usean vuoden ajan Suomen suurimmilla festareilla, kauneuskilpailuissa, elokuvaprojekteissa ja messuilla. Yhteistyökumppaneitamme ja edustamiamme tuotteina ovat mm. IsaDoraSuomiBellino (Four Reasons), Nelonen Media ja Sanna Heikkala Photography.    

Esimerkkejä normaalihinnoistamme:

  • Meikkaus, alkaen 30 €
  • Häämeikki alkaen 70 €
  • Häämeikki ja kampaus, alkaen 90 €
  • Hääpaketti (morsian ja esim. kaaso), 150 €
  • Kampaus, alkaen 30 € 


Yrittäjäyhteisössä on mukana vahvasti Hatka.fi verkkokauppa. Hatka myy toiminnallisia vaatteita ja varusteita.

Ekoappis.com

Kun haluat tehdä parempia päätöksiä, niin tarvitset tietoa päätöksesi pohjalle. Ekoappis tarjoaa sinulle tiedon pisteillä: mitä paremmat pisteet, sitä parempi ja ekologisempi tuote. Ekoappis laskee esimerkiksi tuotteen hiilijalanjäljen.

Työ on iso, sillä tuotteita on paljon. Mitä enemmän on tekijötä, sitä nopeammin saadaan dataa.

Käytössä on Slackkia: https://ekoappis.slack.com, kun olet mukana tiimissä, niin täällä näet kaiken tarvittavan tiedon ja saat vastaukset. Tavoite on toki ohjeistaa niin, että suuria kysymyksiä ei synny. Tuotteiden punnitseminen on ohjeistettu, mm. vaakaan ja sen ilmoitettuun tarkkuuteen pyydetään kiinnittämään huomiota. Kaupan halvin halppisvaaka ei välttämättä ole niin tarkka kuin vaaka, josta on maksettu hiukan enemmän. Tällaisiin asioihin kiinnitetään huomiota, sillä paino on osa pisteytystä tuotteen pakkaukseen käytetyn materiaalin kautta.

Jos haluat olla mukana lisäämässä kaupan tuotteita tietokantaan, niin otahan yhteyttä: link@ekoappis.com

Pyydä rohkeasti tarjous sähköpostitse elean@kaupoille.com tai laita WhatsApp viestiä!

Tanja Kauriinoja  
Yrittäjäyhteistyö
+34 693 373527 (WhatsApp)

Kalle Kauriinoja 
Liiketoiminnan tukipalvelut
+358 44 242 9595 (WhatsApp)

Piia Hietamäki
Kauneudenala ja tapahtumat
+358 46 655 6944