Hatka.fi

Oli kaunis kevättalven aamu vuonna 2014, kun syntyi ajatus Hatkasta. Helikon-Tex® vaatteiden ja varusteiden myyntiä oli jo tovi harjoiteltu toisen yrityksen osana ja kamppeet ja niiden laatu oli tulleet tutuksi. Järjestely oli kuitenkin liian jäykkä, eikä omannut juurikaan kehitysmahdollisuuksia. Omana yrityksenä toiminta olisi ketterämpää ja asiakkaiden tarpeisiin pystyttäisiin vastaamaan paremmin. Niinpä oli aika sytyttää sillat palamaan selän takana ja loikata kohti tuntematonta.

Helikon-Tex® on vuonna 1983 perustettu yhtiö, joka alkuun oli keskittynyt vain sotilastarvikkeiden ylijäämän myyntiin. Yhdeksänkymmentä luvun puolivälin muuttuvat trendit asettivat yritykselle uudet tavoitteet ja vuonna 1999 yhtiö aloitti oman tuotannon sotilas- ja puolisotilaallisille vaatteille. Päätös oli oikea ja Helikon-Tex® tarjoaakin tänä päivänä laajan valikoiman uniformuja, taktisia vaatteita, reppuja, kenkiä sekä tarvikkeita, jotka saavat arvostusta sotilaiden, poliisivoimien, vartijoiden, järjestyksenvalvojien, survivalistien ja retkeilijöiden keskuudessa kaikkialla maailmassa. Olipa tarpeesi sitten ammattilaisena tai vapaa-ajan harrastuksessa kuten esimerkiksi metsästys, kalastus, retkeily, vaellus, airsoft tai paintball, voit olla varma, että edustamamme tuotteet tyydyttävät tarpeesi.

Sittemmin valikoimaan ovat tulleet myös JTG merkit vaatteiden ja varusteiden personointiin sekä Direct Action® varusteet todellisille ammattilaisille jotka vaativat varusteiltaan vain parasta.

2016 huomioimme asiakkailta tulleet pyynnöt ja kyselyt, otimme myyntiin uuden tuotteen UF Pro. UF Pro on Slovenialainen tuote ja arvostettu korkealle ammattipiireissä. Kun käytössäsi on hyvä tuote, kuten housut, jotka sopivat toimintaan ja tukevat toimintaa, niin ymmärrät myös eron hinnassa. UF Pro on kaksi, jopa kolme kertaa kalliimpi tuote kuin Helikon-Tex, mutta syykin sille löytyy tinkimättömästä laadusta, kestosta ja toimivuudesta esimerkiksi taktisessa toiminnassa. Jouduitko ottamaan kokoa suuremmat housut esimerkiksi ammattityössäsi, että pääsit kyykkyyn? Unohda se. Ota tuote, joka toimi heti sellaisenaan.

Hatkasta

Tällä hetkellä Hatka toimii pienenä perheyrityksenä, eikä kivijalkamyymälää ole ja varastomme virkaa toimittaa omakotitalon alakerta. Tästä johtuen ei joitain tuotteita välttämättä löydy suoraan varastosta. Jos haluat tulla käymään sovittamassa tuotteita, tervetuloa, mutta ota toki ensin yhteyttä, että joku on varastolla paikalla ja haluamaasi tuotetta löytyy varastosta. Mutta pienessä yrityksessä on pienen yrityksen edut ja jos satut paikalle kahvipaussin aikaan, niin eiköhän tuosta kuppi löydy asiakkaallekin.

Yrityksen kasvoina ovat tuttavallisesti Kati ja Toni. Katin näet tuotevideoilla, joita teemme ja kehitämme pikkuhiljaa Youtube-kanavallamme. Koko-opas sivultamme löydät tuotteet sekä Katin, Tonin ja parin muun tavallisen vartalon omaavaa vaatemallilla. Kirjoittelemme myö blogia säännöllisen epäsäännöllisesti.

Yrityksen nimi Hatka: Hatka nimi on kirjasta Taru sormusten herrasta. Kyse on Keskimaan aseisiin kuuluneesta Glamdring miekasta, jonka örkit tunsivat nimellä ”Hatka”. Miekka johtaa valoa aina, kun lähistöllä on örkkejä. Nimi Hatka tulee myös ajatuksesta ”Kun otat Hatkat, niin varustaudu hyvin matkalle.”

VASTUUALUEET

Helikon-Tex: Kati
UF Pro: Toni

YHTEYSTIEDOT

Hatka
Opintie 56
42300 Jämsänkoski 
Y-tunnus: 2692726-9 

ASIAKASPALVELU

Puhelin: 040 545 9123 (Arkisin 9:00-17:00)
email: info (ÄT) hatka.fi