eLean

Kaikki saman katon alta – eLeanin liiketoiminnan tukipalvelut yrityksille! 

Tarjoamme monipuolisia liiketoiminnan tukipalveluita yritysasiakkaille. Käytettävissäsi on menestyksekkäästi etätyötä yli kymmenen vuotta tehneet konkarit. Tarvitsetpa sitten assaria, tiimipäällikköä, henkilöstöpäällikköä, myyjää, ajanvaraajaa, bookkaria tai myyntineuvottelijaa, niin hoidamme projektit laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi palvelunamme on Etä-Aspan hoitaminen (chat, puhelin ja sähköposti). Asiakkaitamme ovat yritykset, jotka tarvitsevat tukea esim. toimisto-, asiakaspalvelu tai myyntityöhön. eLean hoitaa lyhyetkin toimeksiannot tuntilaskutuksena ja isommat projektit sopimuksen mukaan esim. tulosperusteisesti. Teemme toimeksiantoja myös alihankintana contact centereille, konsultointiyrityksille ja tutkimushaastatteluja tuottaville tahoille.

Esimerkkejä normaalihinnoistamme:

  • Asiakastapaamisten tai -palavereiden bookkaus, 120-250 €/kpl
  • Ulkoistettu myynnillinen asiakas- ja assaripalvelu (puhelin-, sähköposti, chat-asiakaspalvelu ja assistenttityöt), 30 €/h *tai 2300 €/kk
  • Ulkoistettu esimies (esim. HR-päällikkö, myyntipäällikkö, asiakaspäällikkö, tiimipäällikkö), 42 €/h *tai 3200 €/kk
  • Markkinointikartoitus, 25 €/h
  • Muut pavelut (esim. lakitoimisto tai muut asiantuntijapalvelut), alk. 150 €/h

Hinnoitteluun vaikuttaa projektin kesto ja laajuus. Annamme oikein mielellämme tarjouksen palveluistamme. Palveluitamme voi myös yhdistää ja näin saadaan selkeä kokonaisuus. *Kuukausilaskutus sisältää työtä 8 h per arkipäivä tai 40 h viikko, projektista ja työtehtävistä riippuen. Hintoihin lisätään 24 % alv.

Olemme yrittäjäyhteisö – eLean on siellä missä sinäkin! 

Teemme yrityksille mm. markkinointiprojekteja sosiaalisessa mediassa alusta loppuun saakka, promoamme yritystä ja sen tuotteita/palveluita uudella innovatiivisella tyylillä. Käytössäsi on vahvaa myynti- ja markkinointiosaamista. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja oman alansa huippuammattilaisia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä. Olemme olleet mukana jo usean vuoden ajan Suomen suurimmilla festareilla, kauneuskilpailuissa, elokuvaprojekteissa ja messuilla. Yhteistyökumppaneinamme ja edustaminamme tuotteina ovat mm. IsaDoraSuomiBellino (Four Reasons), Nelonen Media ja Sanna Heikkala Photography.    

Pyydä rohkeasti tarjous sähköpostitse elean(ÄT)kaupoille.com tai laita WhatsApp viestiä!

Tanja Kauriinoja  
Yrittäjäyhteistyö
+34 693 373527 (WhatsApp)

Kalle Kauriinoja 
Liiketoiminnan tukipalvelut
+358 44 242 9595 (WhatsApp)

Piia Hietamäki
Kauneudenala ja tapahtumat
+358 46 655 6944